RECHARGE

Maandag 29 januari start Recharge met een Live Kick-off!

Stel je eens voor…

Dat je vol zelfvertrouwen de regie in handen neemt over je eigen leven. Dat jij keuzes blijft maken waar jij gelukkig van wordt. Dat jij het uiterste uit jezelf en jouw leven blijft halen. Dat je blijft groeien, verbinden en ontdekken. Dat je rust, balans, liefde en overvloed blijft ervaren. Dat je zelfverzekerdheid en vol zelfliefde blijft ervaren en voelen.

Maar merk je dat je je laat tegenhouden, dat er iets is waardoor dit alles in de weg staat? Door angsten, je eigen onzekerheid, de mening van anderen, wat dan ook? ….
Is het Trainingsprogramma waar ik je leer dit allemaal te gaan doen. Te gaan doen wat je écht wilt, wat je écht wilt gaan ervaren en op ontdekking te gaan naar wat je écht wilt!

En dat je:

 • Weet wie je bent, wat je wilt en voor je toekomst, maar ook wat nodig is om dat te bereiken.
 • Jouw dromen gaat ontdekken en ze durft na te jagen.
 • Weet hoe je in situaties kan handelen om dicht bij jezelf te blijven.
 • Leert hoe je jouw grenzen leert kennen en hoe je die bewaakt.
 • Zelfvertrouwen krijgt, je neemt afscheid van je angsten.
 • Leert dat falen oké is.
 • Leeft vanuit jouw kracht.
 • Rust ervaart in je leven maar ook in je lijf.
 • Leert luisteren naar je lichaam.
 • Door simpele stappen dagelijks het geluksgevoel kan ervaren.
 • De mening van anderen niet jouw leven laten bepalen.
 • Positiever en zekerder gaat zijn.
 • Leert los te laten.
 • Leert dat, alle ballen de lucht in houden zonder een bal te laten vallen, onmogelijk is.
 • Een mooie balans te creëren.
 • Bewust kan genieten van al het moois om je heen.
 • Het leven gaat leiden dat je zo graag wilt.
 • Keuzes voor jezelf durft te nemen die jou gelukkig maken.

Hoe mooi zou dat zijn?! Hoeveel is het waard dat jij zelf aan het roer gaat staan van jouw leven? Dit vervolgens met liefde, zekerheid en rust te gaan doen.

Recharge trainingsprogramma kim emmerik
Recharge trainingsprogramma kim emmerik
“Leef jouw leven, hoe jij jouw leven wilt leven.”
-Kim Emmerik

Herken jij dit?

Je wilt heel graag rust, iets voor jezelf doen, even helemaal niets maar hoe dan?
Je wilt heel graag wel vaker doen wat je écht wilt
…maar je merkt dat je te vaak druk van je omgeving voelt in de keuzes die je maakt. De mening van anderen spelen een te grote rol voor jou. Je laat soms zelfs jouw beslissingen beïnvloeden door de mening van anderen.
…maar je hebt gewoon geen tijd! Tijd voor jezelf zit er gewoon niet in, er is zoveel te doen. Je wilt alle ballen hooghouden, maar hoe dan? Jezelf op de eerste plek zetten is dan ook een dingetje. Je wilt graag klaar staan voor anderen, soms ten koste van jezelf. Nee zeggen is iets wat je heel lastig vindt.
…maar hoe doe je dat zonder je schuldig te voelen. Hoe geef jij jouw grenzen aan en wat zijn jouw grenzen. Hoe zet je de rem op bepaalde mensen die nu wel jouw tijd en aandacht krijgen maar waar jij helemaal geen energie van krijgt of waar jij geen fijn gevoel bij hebt.

…maar je hebt eigenlijk geen idee wat je nu echt leuk vindt. Waar word jij nu echt gelukkig van?
…maar je voelt je zo gestrest dat je jezelf niet kan zetten tot het kiezen van wat je echt wilt.

Wat wil je dit graag doorbreken maar je weet niet waar je moet beginnen. Je weet dat jij de persoon bent die dit kan veranderen maar je weet niet hoe.

Of je nu jezelf nog beter wilt leren kennen, kleine stappen wilt maken of grote veranderingen wilt doorvoeren, dit trainingsprogramma leert je hoe!

Het wordt tijd dat jij gaat kiezen voor jezelf en te gaan doen wat jij écht wilt!

Zal ik jou eens wat vertellen?!

Ik was precies zo! Alles wat je hierboven leest kon ik afvinken. Ik was onzeker, gestrest uiteindelijk in een burn-out, perfectionistisch, ik maakte mij druk om de mening van anderen. Ik maakte veilige keuzes en vaak met de goedkeuring van anderen. Alsof ik toch altijd de bevestiging zocht van anderen. Maar ik koos niet voor iets waar ik zelf blij van werd. Dat is natuurlijk ook niet gek want uiteindelijk wist ik niet meer wie ik was, wat ik wilde, wat ik niet wilde en waar werd ik nu echt gelukkig van? Wat zijn nu écht mijn dromen? Durf ik keuzes te maken puur voor mijn eigen geluk? Hoe spring je in het diepe?

Inmiddels doe ik écht waar ik gelukkig van word en ik kies elke dag opnieuw weer voor mijn eigen geluk.

In dit trainingsprogramma ga ik je precies vertellen hoe ik het gedaan heb! Ik deel je wat te doen en ook wat niet te doen. Ik geef je volop opdrachten, tips en handvaten die ik zelf tot op de dag van vandaag nog steeds gebruik.

Het stappenplan

Met deze 7 stappen leer ik je hoe jij de regie pakt over jouw leven en hoe je deze vervolgens blijft houden. Wie jij bent, wat jij wilt en wat je niet wilt. Wat zijn jouw dromen en hoe leef jij volgens jouw droom. Je maakt keuzes puur voor jezelf en waar jij gelukkig van wordt.

Stap 1. Inchecken

Stap 2. Hoe werkt het nu eigenlijk?

Stap 3. Terug naar de basis

Stap 4. Het gaat allemaal om de juiste balans voor jou

Stap 5. De regie pakken

Stap 6. Op ontdekking

Stap 7. De balans opmaken

Recharge trainingsprogramma kim emmerik

Hoe werkt het praktisch gezien?

 • 25 september start Recharge en die starten we met een live kick off!
 • Het Recharge trainingsprogramma vindt plaats in een besloten online omgeving.
 • Een uitgebreid werkboek van meer dan 100 pagina’s. Hierin krijg je opdrachten en volop inspiratie om te leren groeien in zelfvertrouwen, balans, loslaten, rust creëren, zelfliefde, geluk en overvloed. Oefening baart kunst en dit werkboek zorgt ervoor dat alles wat Kim je leert ook echt in de praktijk gaat brengen.
 • Het Recharge trainingsprogramma bestaat uit 7 stappen. Elke stap heeft meerdere videolessen waarin Kim je uitleg geeft en je veel praktische tips krijgt. Hierin worden ook opdrachten uit het werkboek behandeld. Met een totaal duur van ongeveer 5 uur.
 • Heb je vragen aan Kim over het programma of loop je vast dan heb je altijd de mogelijkheid om mailcontact te hebben.
 • Je hebt 1 jaar toegang tot deze online leeromgeving. Je kunt hem helemaal in je eigen tempo volgen. Je kan zelf je tempo bepalen van de training en dus zelf het moment uitkiezen wanneer het jou het beste uitkomt.

Belangrijk…

Je kan een vergoeding bij je werkgever aanvragen. Vergeet niet dat deze training voor de meeste werknemers in aanmerking komt voor vergoeding omdat deze je op je werk en privé helpt goed in je vel te zitten. Na aankoop ontvang je een factuur die je in kunt dienen!

Wat onze sessies voor mij zo fijn maken is dat het vanuit huis kan, via zoom. Dit voelde voor mij erg toegankelijk, comfortabel en op mijn gemak, juist in mijn eigen huis en vertrouwde omgeving.
Jouw invulling van de sessies, de tips, adviezen, stellingen, vragen, antwoorden en handvaten geven mij veel inzichten en ideeën over hoe sommige dingen anders “moeten” en kunnen. Het is eigenlijk allemaal "zo makkelijk", maar jeetje dat is moeilijk, haha!
Het dagboek is een uitkomst met alle aanvullingen door de loop der sessies. Dit geeft mij houvast, en pluk ik mijzelf regelmatig uit mijn comfortzone.
Ik ben erg tevreden en hecht erg veel waarde aan onze sessies!

ManonJouw persoonlijkheid, rust en begrip is voor mij heel waardevol.

Wat heb ik fijne gesprekken met jou. Je let goed op wat ik zeg en geef mij een veilig gevoel om alles te vertellen. Je laat me mijn verhaal doen en komt met fijne haalbare tips. Na een gesprek met jou heb ik altijd een opgelucht gevoel en ben ik klaar om mijn angsten aan te pakken. Deze energie geef jij. Ik zou je bij iedereen aanbevelen.

JulieJe maakt het persoonlijk en betrouwbaar.

Ik ben heel blij dat Kim op mijn pad is gekomen! Ze luistert heel goed en denkt mee. Op deze manier krijg ik echt de hulp die ik op dat moment nodig heb! Kim gaat er helemaal voor om te helpen en zoekt naar oplossingen op maat! Ik vind het een heel fijn contact waar ik heel veel aan heb!

SilviaKim is vriendelijk, spontaan en fijn in de omgang.

Ik wilde heel graag meer energie, weer genieten van het leven, minder streng zijn voor mijzelf en wat meer van mijzelf gaan houden. Kim gaf mij in het eerste gesprek meteen een goed gevoel, waardoor ik nog meer vertrouwen kreeg in mijn proces. Soms was het heel lastig omdat je toch over bepaalde pijnpunten gaat praten, sommige wist ik dat dit naar voren zou komen maar van sommige wist ik het bestaan niet. Alles heeft mij zoveel duidelijkheid over mijzelf gegeven. Dankzij de opdrachten en oefeningen die ik dagelijks uitvoerde heb ik mijzelf nieuwe dingen aangeleerd, waar ik zo dankbaar voor ben. Ik heb nu meer energie en ik voel een bepaalde rust over mij heen die ik al tijden niet meer gevoeld heb. Dankbaar!!! Ik hou elke keer steeds meer van mijzelf, door de oefeningen en tips die ik hiervoor heb gekregen blijf ik hieraan werken. Dank je Kim voor jouw mooie werk.

DianaIk vind het fijn dat jij dit samen met mij hebt doorgemaakt.

Ik ben zo blij met waar ik nu sta en hoe ik mij voel. Dat is mede dankzij de oefeningen die mij inzichten en perspectief gaven. Maar ook het spiegelen wat jij doet heeft ook heel veel geholpen. Wat ik ook zo fijn vond is dat ik altijd alles naar jou op de mail kan zetten. Wanneer ik paniek kreeg of het even niet zo goed wist mocht ik je mailen. Hierdoor kon ik het van mij afschrijven en wist jij mij altijd weer op het juiste pad te krijgen.

AnoniemWanneer ik paniek kreeg of het even niet zo goed wist mocht ik je mailen.

Het contact met Kim vind ik echt heel fijn, ik voel mij echt gehoord. Kim prikt zo door mij heen en ze ziet dingen waarvan ik soms denk “Dit had ik zelf toch kunnen zien?”. Maar dat is juist zo fijn aan de sessies met Kim. Ze geeft toegankelijke opdrachten en toen ik er 1 wat lastig vond paste ze deze aan waardoor ik alsnog aan de slag kon. Ik ben echt heel dankbaar dat Kim op mijn pad is gekomen.

AnoniemWanneer ik het gevoel heb dat ik in de knoop raak zal ik ook zeker weer contact opnemen.

Ik was in het begin toch wat bang voor het traject. Ik wist niet wat er op mijn pad zou komen en of ik ooit uit mijn burn-out zou komen. Wat ben ik blij dat ik dit gestart ben! Het is nu zoveel duidelijker wie ik ben en wat ik leuk vind. Ik zie eindelijk echt processie in mijn herstel en ik heb nu gewoon vertrouwen in mijzelf en de toekomst. Het contact met Kim is echt heel fijn, ze stelt mij elke keer zo op het gemak. Hierdoor durf ik mij open te stellen en echt tot de pijnpunten te komen. Ik ben echt blij met hoe ik nu in het leven sta.

AnoniemHet is nu zoveel duidelijker wie ik ben en wat ik leuk vind.
Recharge trainingsprogramma kim emmerik

Hoe weet ik of deze training bij mij past?

 

Deze training is voor jou als:

 • Jij een diep verlangen hebt om jouw leven te gaan leiden hoe jij dit wil
 • Jij wilt gaan voor de verandering
 • Jij jouw dromen wilt gaan ontdekken en ze na te jagen
 • Jij alles wilt gaan creëren voor jezelf (liefde, gezondheid, rust, zelfverzekerdheid)
 • Jij er voor de volle 100% voor wilt gaan

Deze training is niet voor jou als:

 • Jij niet gecommitteerd bent om de volle 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je leven
 • Jij niet gemotiveerd bent om het werk te doen wat daarvoor nodig is
 • Jij het prima vindt zoals het nu allemaal gaat, ook al ben je ongelukkig op sommige punten
 • Jij niet de tijd voor jezelf neemt om het werk te doen.

Dit is wat je gaat leren in de training

 

Stap 1; Wie jij bent, waar je nu staat en welke doelen jij wilt bereiken

Wie ben jij? Waar sta jij? Hoe zit jij in elkaar? Wat zou jij nu écht heel graag willen bereiken?
Wij gaan kijken hoe jij nu in het leven staat en waar je graag naartoe wilt werken. Hoe jij dit gaat aanpakken. Wanneer jij een doel hebt om naartoe te werken kan je ook een duidelijk plan maken om hier te komen. Hier komt zelfinzicht bij kijken. Je gaat duidelijk uitwerken wat je graag wilt bereiken en vervolgens een stappenplan maken.

 • Wie ben jij, waar sta jij nu, wat is het dat jij nu écht wilt?
 • Wat zijn jouw doelen, wat wil jij graag bereiken, waar wil jij naartoe groeien?
 • Plan van aanpak

Stap 2; Hoe werkt stress eigenlijk, het brein en hoe herken ik stress bij mijzelf

Voordat je aan jouw groei gaat werken is het heel belangrijk om te begrijpen hoe je brein werkt.
Wat is stress nu eigenlijk? Hoe herken ik nu echt de rode vlaggen van stress? Wat is een burn-out eigenlijk en kan ik dit voorkomen?
Om volgende stappen te zetten is het heel belangrijk om te weten hoe je lichaam, brein en je mindset werkt.

 • Inzicht in je brein
 • Kennis van stress, hoe herken je de signalen
 • Burn-out

Stap 3; Je begint bij het begin

Ik ga je leren waar je begint te groeien en dat begin is bij je lichaam. Eerst zorgen wij dat jij jouw vitale functies onder controle krijgt. Ik geef je tools mee hoe jij het volgende kan gaan doen. Dat je weet wanneer je lichaam signalen aangeeft. Dat je naar je lichaam leert luisteren en jouw lichaam de rust te geven die het nodig heeft. Dat jij grip krijgt op jouw ademhaling. In deze stap leer jij om jouw lichaam als kompas in te zetten.

 • Jouw lichaam als kompas gebruiken
 • Jouw vitale functies onder controle krijgen
 • Inzicht hoe jij leert luisteren naar jouw lichaam

Stap 4; Creëer jouw juiste balans en hoe je dit in balans blijft houden

Hoe zit het met jouw tijd? Hou jij tijd over voor leuke dingen? Weet jij wat je leuk vindt? Waar krijg jij energie van? Wat vreet jouw energie? Doe jij voldoende dingen waar jij energie van krijg? Aan wie geef jij jouw energie en krijg jij er ook energie van terug? Hier gaan we heel duidelijk kijken hoe jouw agenda eruitziet. Waar jij energie van krijgt, wat jouw energie vreet. Leren prioriteiten te stellen waardoor je ook leert keuzes te maken die jou dienen. Zonder schuldgevoel nee durven zeggen.
In stap 4 gaan wij ervoor zorgen dat jij vol energie de dag start, dat jij energie krijgt van jouw dagen en de mensen om je heen.

 • Inzicht in jouw energiegevers en jouw energievreters
 • Nee zeggen zonder schuldgevoelens
 • Prioriteiten stellen en deze vervolgens toe te passen in jouw dagelijkse leven

Stap 5; Mindset is alles

Ik weet het weer die mindset, maar mindset is ook alles. Ik ga je hier de tools geven die mij heel erg hebben geholpen om te begrijpen waarom ik altijd zo gehandeld heb. Waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt. Hoe het komt dat ik het heel erg moeilijk vind om dit te doorbreken. Natuurlijk ook de tools om ervoor te zorgen hoe kan gaan omdenken en positief te zijn. Zeg maar gedag tegen piekeren met deze tools.

 • Inzicht over jouw mindset
 • Hoe jij grip krijgt over jouw gedachten
 • Hoe je valkuilen gaat herkennen en deze ombuigt

Stap 6; Bewaar wat liefde voor jezelf

Vallen is onze grootste leerschool. Wanneer je valt kan je ook weer opstaan en er vervolgens van leren. Hier gaan we juist naar het oncomfortabele, de imperfectie van ons zelf en dit gaan we omarmen. Hoe zit je niet continue in je hoofd? Hoe ga je om met mindere dagen of momenten? Maar ook krijg je tools om je zelfvertrouwen een boost te geven.

 • Hoe je bewust van het moment kan gaan genieten
 • Jezelf toelaten om te vallen
 • De tools hoe jij aan jouw zelfvertrouwen kan gaan werken

Stap 7; Jij 2.0

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste focus blijft houden? Wat als het nu minder gaat? Ik geef je tools om weer terug te pakken wanneer je even terugvalt. Hoe zorg je er nu voor dat jij blijft kiezen voor jouw geluk? Hier leer je hoe je vast blijft houden aan hetgeen wat je hier geleerd hebt. Je zal merken dat het nu van zelf gaat om keuzes voor je zelf te maken. Dat jij een nieuwe jij hebt ontdekt, je hebt een enorme groei doorgemaakt, een nieuwe mindset waar jij plezier van kan blijven ervaren. Jij weet wie je bent, wat je wilt en jij blijft voortaan doen wat je écht wilt! Jij hebt je opnieuw opgeladen!

 • De balans opmaken van jouw groei
 • De tool om ervoor te zorgen dat jouw geluk jouw prioriteit blijft
 • Voortaan bewaar jij wat liefde voor jezelf
Recharge trainingsprogramma kim emmerik

Mijn missie

Het is mijn missie om vrouwen aan het roer te zetten van hun eigen leven. De liefde die ze in zich hebben ook aan zichzelf te geven. Dat ze weten wat hun dromen zijn en dat ze hun dromen ook na kunnen jagen. Keuzes voor zichzelf durven te maken en dit ook zelfverzekerd kunnen doen. Dat ze aan het roer staan van hun eigen mooie leven. Maar vooral dat ze gelukkig zijn!

Ik ben overtuigd!