MAMA ME-TIME

Dé mini course om jezelf te ontdekken!

Hoe fijn zou het zijn dat je voor jezelf kan kiezen zonder schuldgevoelens? Jij bent het waard om voor jezelf te kiezen!

Misschien herken jij dit wel?

 • Hoe kan ik tijd voor mijzelf vrijmaken?
 • Ik zie en heb gewoon geen tijd om iets voor mijzelf te doen.
 • Hoe kan ik nu tijd voor mijzelf pakken want ik heb zoveel verantwoordelijkheden en ik wil ook zo graag bij mijn kind(jes) zijn.
 • Als ik tijd voor mijzelf neem wat zullen anderen ervan vinden?
 • Ben ik te egoïstisch dat ik tijd voor mijzelf wil?
 • Ben ik een slechte mama als ik hardop zeg dat ik; tijd voor mijzelf wil en zelf op ontdekking wil gaan wat ik leuk vind?

Ik ben continue bezig en alle ballen hoog aan het houden maar ik voel mij zo uitgeput. Hoe kan ik energie krijgen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik weer energie krijg?

Dit zijn allemaal vragen en dingen die door mijn hoofd hebben gespookt. Jarenlang had ik die struggle. Ik wilde zo graag een juiste balans voor mij, tussen mama zijn, het gezin/huishouden, werk en mijzelf. Natuurlijk weet ik dat het allemaal om mij gaat maar wie ben IK nu echt? Wat drijft mij? Kan ik ook dat vuurtje in mij hebben, dat vuurtje waar je zo op aan kan gaan. Kan ik ook die passie voor mijn werk hebben? Past dit werk wel bij mij of zou ik nu iets ander willen?

🤯 Gek werd ik van al die vragen want ik had er geen antwoord op. Ook het schuldgevoel dat heerst want ik heb toch een prachtig gezin. Ja dat heb ik, maar dit staat er los van. Mijn kinderen zijn juist de reden dat ik volop levendig in het leven wil staan.

🤷‍♀️ Maar waar begin ik?

Gelukkig hoef jij dit niet zelf uit te zoeken, ik kan jou hierbij op weg helpen met mijn eigen schreven gids!

Deze gids is voor de mama die er klaar voor is om voor zichzelf te kiezen. Tijd voor mijzelf, even “ik” zijn! Niet continue het gevoel moeten hebben dat je paraat moet staan, aan moet staan, klaar moet staan, maar even niets! Even puur alleen wat ik wil en nodig heb. Tijd, zodat ik kan opladen, even geen verantwoordelijkheden, even niet de “mama rol”,  even puur alleen IK.

Tijd voor jezelf vrij maken zodat je kan doen wat je graag wilt doen, zonder schuldgevoel. Weer volop energie uit jouw leven halen. Dit alles met de juiste balans zodat je die energieke, vrolijke, gelukkige mama kan zijn! De mama die ook haar kinderen laat zien dat het belangrijk is om;

 • voor jezelf te zorgen
 • je hart te volgen
 • fouten te maken en dat is helemaal oké
 • te ontdekken
 • te blijven groeien
 • voor jezelf te kiezen
 • elke keer opnieuw de juiste balans te zoeken
 • je passie te ontdekken
 • vol vuur in het leven te staan
 • van jezelf te houden

Dit alles met de kracht die jij in jezelf gaat ontdekken, want de kracht zit al in je. Het is aan jou om dit te gaan gebruiken. De mama die er klaar voor is om te gaan ontdekken wie ze is, wat ze wil, wat ze niet wil en dit gaat doen!

⚡️Voel je de energie al?⚡️ Dit gun ik jou ook!

Recharge trainingsprogramma kim emmerik
“Er is nog zoveel tijd om te zijn wie je altijd al wilde zijn!
-Kim Emmerik-

Wat leer je?

In deze gids leer je in 6 stappen hoe jij voor jezelf kan gaan kiezen. Dat kan je alleen als je ook weet wat je wilt. Dit leer je allemaal met Mama Me-time. Deze gids geeft je inzicht, balans, zelfliefde en een doel! Dus je ontdekt wat je graag wilt! Het kost je 1 uur tijd om alles in de gids door te nemen maar je kunt het gebruiken als houvast. Daardoor heb je altijd een steun bij de hand.

Je kan het er altijd bij pakken. Door de handige checklisten, tips, voorbeelden en oefeningen kan je het altijd gebruiken en toepassen.

Wat krijg je?

 • Een uitgebreid (digitale) gids
 • Na deze 6 stappen kies je voor jezelf!
 • Volop handvatentipsopdrachten en inspiratie

Bonussen:

🎁 Bodycheck; hiermee leer je te luisteren naar jouw lichaam zodat je weer in contact komt met je eigen lichaam. Deze oefening zorgt voor rust, ontspanning, inzicht, controle krijgen over piekeren, in contact komen met je lichaam en nog zoveel meer. Je kan deze oefening in bed, op de bank maar zelfs buitenhuis kunnen toepassen. Het is ook een mooie oefening om rustig in slaap te vallen 😉

🎁 Ademhalingsoefeningen; met deze oefeningen leer je de controle over jouw adem en stress te krijgen. Je krijgt meteen een rust over je heen en jouw stress kan je binnen 1 minuut al verminderen. Deze oefeningen zijn zo gemakkelijk dat je ze overal kan toepassen. Extra bonus aan deze oefeningen is dat je ze ook in kan zetten om focus te krijgen!

🎁 Helikopterview-oefening; dit is DE oefening om overzicht te krijgen. Wanneer jij even niet meer weet wat je aan het doen bent of wanneer je TE veel tegelijk aan het doen bent zet je deze oefening in. Je krijgt meteen overzicht en rust in je hoofd.

In 1 woord, TOP! Dank je wel!

CindyTOP

Nu heb ik altijd een houvast iets waar ik in terug kan kijken. Vragen die ik mij vaker kan stellen maar ook een soort dagboek. Elke avond pak ik 2 oefeningen eruit en schrijf ik ze op. Dank

AmandaElke avond schrijf ik 2 oefeningen van jou uit

Ik heb deze cursus gekregen van mijn zus. Mijn eerste reactie was huh hoezo dit? Mijn zus zei, lees de mail maar goed en begin er gewoon aan. Je zult snel genoeg merken waarom ik dit voor jou heb gekocht. Ik ben mijn zus inderdaad heel dankbaar. Veel emoties kwamen los toen ik hierdoor heen gegaan ben. Het heeft veel wakker geschud maar mij ook een klein vuurtje gegeven. Ik weet weer waar ik voor wil gaan. Ik voel mij energieker en kan meer van mijn kind genieten. Heel dankbaar

TessaIk heb dit gekregen van mijn zus

Wauw een programma die past in mijn drukke leven. Doordat het zo duidelijk, kort en krachtig is kon ik het ook daadwerkelijk toepassen. Wat een verhelderende vragen. Wat ik ook fijn vond is dat je terug reageerde op mijn vraag. Dank je wel

AnnaWauw een programma die past in mijn drukke leven

Kim ik wil je even laten weten dat ik echt heel blij ben met de cursus. Dankzij jou ervaar ik meer rust en heb ik het gevoel dat ik weer wat balans terug krijg in mijn leven. Ik heb mij ingeschreven voor de wachtlijst en kan niet wachten.

LisaIk ervaar meer rust en ik krijg weer balans terug in mijn leven

Ik ben niet zo van onlineprogramma’s maar dit is fijn. Ik ervaar veel stress en heb het gevoel dat ik in een sleur zit. Door deze cursus heb ik hier duidelijkheid in gekregen. Wat ik ook fijn vind is dat ik dit altijd bij de hand heb. Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen over een onlineprogramma maar ik ben er blij mee.

HennyHet voelde dat ik in een sleur zit maar nu voel ik juist een vuur in mij branden

ECHT SUPER, ik heb mij ook meteen ingeschreven op de wachtlijst voor Recharge. Ik wil graag gaan doorpakken. Dank je wel Kim.

MarloesIk heb mij meteen op de wachtlijst van Recharge gezet

Ik twijfelde eerst of ik Mama Me-time wel nodig zou hebben maar toen las ik het stukje over herken jij jezelf hierin. Ik tikte bijna alle boxen aan. Toch gekocht en ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Het heeft mij inzicht gegeven, weer een doel om aan te werken maar ook een wake-up call dat ik echt meer tijd voor mijzelf vrij mag maken. Daar bewust van te genieten! Ik ben van plan dit elk jaar minimaal 2x erbij te pakken om te kijken of ik er nog steeds hetzelfde in sta. TOP

KimHet is nu zoveel duidelijker wie ik ben en wat ik leuk vind.

Er zijn zoveel programma’s maar dit sprak mij aan, niet duur en alles wat er op je site staat kwam overeen met mij. Door mama me-time heb ik een goede balans. Ik blijf oefenen zoals jij al zei maar eindelijk heb ik een begin om eraan te werken.

JennyDoor mama me-time heb ik een goede balans

Als je aan jezelf wilt werken maar je weet niet waar te beginnen dan is dit echt iets voor jou. Ik begin altijd ergens aan maar ik hou het nooit vol. Maar doordat dit makkelijke oefeningen zijn en niet veel tijd vragen is het zo behapbaar.

CharlotteMama me-time is een super cursus om een begin te maken

Ik kwam erachter dat ik nergens een passie voor heb en dat is de reden waarom ik dit gekocht heb. Mijn passie heb ik nog niet gevonden maar ik heb al wel hele mooie ideeën opgedaan en ik voel dat hier ergens mij passie ligt. Extra bonus voor mij is dat ik handvaten heb gekregen hoe ik overzicht kan creëren. Thanks Kim hiervoor!!

KellyZo blij ermee

Mijn missie

Het is mijn missie om vrouwen aan het roer te zetten van hun eigen leven. De liefde die ze in zich hebben ook aan zichzelf te geven. Dat ze weten wat hun dromen zijn en dat ze hun dromen ook na kunnen jagen. Keuzes voor zichzelf durven te maken en dit ook zelfverzekerd kunnen doen. Dat ze aan het roer staan van hun eigen mooie leven. Maar vooral dat ze gelukkig zijn!

Met Mama Me-time kunnen ze de eerste stap maken!
She was trying to walk away
and hold on at the same time
that’s the mind at war
with the heart
Programma kim emmerik