Programma’s

“Doorbreek de gewoonte en neem de regie in eigen handen.”
-Kim Emmerik

Stel je eens voor…

Dat je zelf de regie in handen neemt over je eigen leven. Dat je leert begrijpen waarom je dingen doet zoals je doet.

En dat je:

 • Rust ervaart in je leven maar ook in je lijf.
 • Leert luisteren naar je lichaam. Naar jouw lichaam die je altijd signalen geeft.
 • Door simpele stappen dagelijks het geluksgevoel kan ervaren.
 • Door de mening van anderen niet jouw leven laten bepalen.
 • Positiever en zekerder gaat zijn.
 • Leert los te laten.
 • Weet wat je wilt en wat je niet wilt.
 • Jouw dromen gaat ontdekken en ze durft na te jagen.
 • Bewust kan genieten van al het moois om je heen.
 • Het leven gaat leiden dat je zo graag wilt.
 • Keuzes voor jezelf durft te nemen.

Hoe mooi zou dat zijn?! Hoeveel is het waard dat jij zelf aan het roer gaat staan van jouw leven? Dit vervolgens met liefde, zekerheid en rust te gaan doen.

“Leef jouw leven, hoe jij jouw leven wilt leven.”
-Kim Emmerik`
Recharge trainingsprogramma kim emmerik
Recharge trainingsprogramma kim emmerik

Herken jij dit?

Je lichaam schreeuwt om ontspanning. Er moet nog zoveel gedaan worden maar je lichaam kan niet meer. Je voelt je continue opgejaagd. Je weet niet eens meer hoe je kan gaan genieten. Het is alsof je in de overlevingsstand staat en jouw leven aan jezelf voorbijgaat.

Je bent jezelf kwijt. De drang in jezelf dat je het zo graag anders wilt zien, je voelt aan alles dat je het anders wilt doen. Is dit nu echt mijn leven zo? Is dit het nu?

Wat wil je dit graag doorbreken maar je weet niet waar je moet beginnen. Je weet dat jij de persoon bent die dit kan veranderen maar je weet niet hoe.

Ik kan je uit eigen ervaring en mijn ervaring in mijn praktijk vertellen dat je echt niet alleen bent! Ik heb hier ook voor gestaan en ik weet hoe jij je voelt. Hierdoor weet ik ook dat jij weer volop kan gaan genieten. En dus ook de regie terug in eigen handen kan nemen.

Programma’s

Programma Grow kim emmerik

Grow

Inchecken bij jezelf en een nieuwe balans creëren.

 • 3 sessies 1:1 coaching online (Zoom)
 • Op maat gemaakte opdrachten/oefeningen
 • Je kan mij altijd mailen
€235,-

 

Programma Evolve kim emmerik

Evolve

Het ontdekken en bouwen van een nieuwe liefdevolle balans voor jou. Met zelfliefde en zelfverzekerdheid neem jij de regie over jouw leven en stress. Waardoor je meer rust en vertrouwen in jouw dagelijks leven ervaart.

 • 5 sessies 1:1 coaching online (Zoom)
 • Op maat gemaakte opdrachten/oefeningen
 • Intake
 • Je kan mij altijd mailen
€497,-

 

Programma Transform kim emmerik

Transform

Hierin ga je een stap verder dan Evolve! Ontdek wie je bent, wat je wilt, wat je niet wilt en wat jouw doelen en dromen zijn. Leef jouw leven!

 • 10 sessies 1:1 coaching online (Zoom)
 • Op maat gemaakte opdrachten/oefeningen
 • Intake
 • Je kan mij altijd mailen
€849,-

 

In de praktijk

Alles gaat geheel online via Zoom. Hierdoor kan je heerlijk in je eigen vertrouwde omgeving zitten en hoef je ook niet te reizen. Ik faciliteer een veilige online omgeving voor jou zodat je jezelf kan openstellen, kan helen, groeien en kan verbinden met je lichaam en intuïtie. Dit alles zodat jij krachtige en authentieke keuzes kunt maken in je leven, werk en relaties. Ik heb voor ieder programma mijn methodes en stappen ontwikkeld maar ik gebruik altijd mijn intuïtie als kompas. Hierdoor is het voor iedereen een persoonlijk op maat gemaakt programma.

 

Belangrijk…

Je kan een vergoeding bij de werkgever aanvragen. Vergeet niet dat deze training voor de meeste werknemers in aanmerking komt voor vergoeding omdat deze je op je werk en privé helpt goed in je vel te zitten. Na aankoop ontvang je een factuur die je in kunt dienen!

Dit wil ik!
Programma kim emmerik

Dit is wat anderen zeggen:

Wat onze sessies voor mij zo fijn maken is dat het vanuit huis kan, via zoom. Dit voelde voor mij erg toegankelijk, comfortabel en op mijn gemak, juist in mijn eigen huis en vertrouwde omgeving.
Jouw invulling van de sessies, de tips, adviezen, stellingen, vragen, antwoorden en handvaten geven mij veel inzichten en ideeën over hoe sommige dingen anders “moeten” en kunnen. Het is eigenlijk allemaal "zo makkelijk", maar jeetje dat is moeilijk, haha!
Het dagboek is een uitkomst met alle aanvullingen door de loop der sessies. Dit geeft mij houvast, en pluk ik mijzelf regelmatig uit mijn comfortzone.
Ik ben erg tevreden en hecht erg veel waarde aan onze sessies!

ManonJouw persoonlijkheid, rust en begrip is voor mij heel waardevol.

Wat heb ik fijne gesprekken met jou. Je let goed op wat ik zeg en geef mij een veilig gevoel om alles te vertellen. Je laat me mijn verhaal doen en komt met fijne haalbare tips. Na een gesprek met jou heb ik altijd een opgelucht gevoel en ben ik klaar om mijn angsten aan te pakken. Deze energie geef jij. Ik zou je bij iedereen aanbevelen.

JulieJe maakt het persoonlijk en betrouwbaar.

Ik ben heel blij dat Kim op mijn pad is gekomen! Ze luistert heel goed en denkt mee. Op deze manier krijg ik echt de hulp die ik op dat moment nodig heb! Kim gaat er helemaal voor om te helpen en zoekt naar oplossingen op maat! Ik vind het een heel fijn contact waar ik heel veel aan heb!

SilviaKim is vriendelijk, spontaan en fijn in de omgang.

Ik wilde heel graag meer energie, weer genieten van het leven, minder streng zijn voor mijzelf en wat meer van mijzelf gaan houden. Kim gaf mij in het eerste gesprek meteen een goed gevoel, waardoor ik nog meer vertrouwen kreeg in mijn proces. Soms was het heel lastig omdat je toch over bepaalde pijnpunten gaat praten, sommige wist ik dat dit naar voren zou komen maar van sommige wist ik het bestaan niet. Alles heeft mij zoveel duidelijkheid over mijzelf gegeven. Dankzij de opdrachten en oefeningen die ik dagelijks uitvoerde heb ik mijzelf nieuwe dingen aangeleerd, waar ik zo dankbaar voor ben. Ik heb nu meer energie en ik voel een bepaalde rust over mij heen die ik al tijden niet meer gevoeld heb. Dankbaar!!! Ik hou elke keer steeds meer van mijzelf, door de oefeningen en tips die ik hiervoor heb gekregen blijf ik hieraan werken. Dank je Kim voor jouw mooie werk.

DianaIk vind het fijn dat jij dit samen met mij hebt doorgemaakt.

Ik ben zo blij met waar ik nu sta en hoe ik mij voel. Dat is mede dankzij de oefeningen die mij inzichten en perspectief gaven. Maar ook het spiegelen wat jij doet heeft ook heel veel geholpen. Wat ik ook zo fijn vond is dat ik altijd alles naar jou op de mail kan zetten. Wanneer ik paniek kreeg of het even niet zo goed wist mocht ik je mailen. Hierdoor kon ik het van mij afschrijven en wist jij mij altijd weer op het juiste pad te krijgen.

AnoniemWanneer ik paniek kreeg of het even niet zo goed wist mocht ik je mailen.

Het contact met Kim vind ik echt heel fijn, ik voel mij echt gehoord. Kim prikt zo door mij heen en ze ziet dingen waarvan ik soms denk “Dit had ik zelf toch kunnen zien?”. Maar dat is juist zo fijn aan de sessies met Kim. Ze geeft toegankelijke opdrachten en toen ik er 1 wat lastig vond paste ze deze aan waardoor ik alsnog aan de slag kon. Ik ben echt heel dankbaar dat Kim op mijn pad is gekomen.

AnoniemWanneer ik het gevoel heb dat ik in de knoop raak zal ik ook zeker weer contact opnemen.

Ik was in het begin toch wat bang voor het traject. Ik wist niet wat er op mijn pad zou komen en of ik ooit uit mijn burn-out zou komen. Wat ben ik blij dat ik dit gestart ben! Het is nu zoveel duidelijker wie ik ben en wat ik leuk vind. Ik zie eindelijk echt processie in mijn herstel en ik heb nu gewoon vertrouwen in mijzelf en de toekomst. Het contact met Kim is echt heel fijn, ze stelt mij elke keer zo op het gemak. Hierdoor durf ik mij open te stellen en echt tot de pijnpunten te komen. Ik ben echt blij met hoe ik nu in het leven sta.

AnoniemHet is nu zoveel duidelijker wie ik ben en wat ik leuk vind.

Ik wil mijn dromen najagen! Ik schrijf me nu in.

Programma kim emmerik

Hoe weet ik welk programma bij mij past?

 

Deze programma’s zijn voor jou als:

 • Jij een diep verlangen hebt om jouw leven te gaan leiden zoals jij dit wil
 • Jij wilt gaan voor verandering
 • Jij jouw dromen wilt gaan ontdekken en ze na te jagen
 • Jij alles wilt gaan creëren voor jezelf (liefde, gezondheid, rust, zelfverzekerdheid)
 • Jij er voor de volle 100% voor wilt gaan

Deze programma’s zijn niet voor jou als:

 • Jij niet gecommitteerd bent om de volle 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je leven
 • Jij niet gemotiveerd bent om het werk te doen wat daarvoor nodig is
 • Jij het prima vindt zoals het nu allemaal gaat, ook al ben je ongelukkig op sommige punten
 • Jij niet de tijd voor jezelf neemt om het werk te doen.
Dit is wat ik wil!
Programma kim emmerik

Mijn missie

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te mogen inspireren om van zichzelf te houden. Dat ze hun leven leven die ze zo graag willen leven. Te genieten, te weten wie ze zijn, wat ze willen en wat ze niet willen, zichzelf omarmen. Ook om met tegenslagen om te gaan, grip te krijgen over situaties, los te laten wanneer je iets niet kan veranderen, keuzes voor jezelf te maken en naar je eigen lichaam leert luisteren. Maar vooral dat ze gelukkig kunnen en mogen zijn.

Waarom is dit nu juist mijn missie? Ik zal het je uitleggen 🙂

Ik kom natuurlijk van ver en dat begon al als kind. Ik wist nooit zo goed wat ik wilde worden wanneer ik ouder zou zijn. Maar ik heb altijd van binnen iets speciaals gevoeld, iets waar ik geen grip op kon krijgen. Iets wat ik niet begreep, iets wat ik weg heb gestopt omdat het niet tastbaar was. 

Ik ben goed met cijfers, hou van mensen, ik kan goed het overzicht houden en vindt het geweldig om onder stress te werken. Super perfectionistisch, controlfreak eerste klas, people pleaser maar tegelijkertijd kan ik ook straight to the point zijn. Ik vraag niet om hulp, ik regel het allemaal zelf wel en dat in combinatie met een pittige functie, eigen huisje, net mama geworden, een man die door ziekte uit viel, is dat een perfecte 😉 combi om uiteindelijk naar lang signalen van mijn lichaam te hebben genegeerd, een burn-out te krijgen. 

Dit is natuurlijk een compacte variant van het verhaal want ik kan hier een boek overschrijven. Helaas heb ik echt lang in mijn burn-out gezeten, ik kwam er maar niet bovenop. Ik kreeg zeker hulp en medicatie maar het was niet de oplossing. Er moest iets veranderen, ik wilde dit niet meer. Ik wilde niet meer het extreem gestresste gevoel in mijn lijf en hoofd en tegelijk het lege, zwarte, emotieloze/rollercoaster aan gevoelens, ervaren. Ik wilde, rust, energie, geluk, een leuke mama zijn, ik wilde leven!

Daar begon mijn zoektocht, hoe ga ik dit vinden? Hoe ga ik dit ervaren? Waar begin ik? Deze zoektocht heeft dik 3 jaar geduurd en nog steeds blijf ik ontdekken. Want wat ik toen nog niets wist maar nu wel, het is een zoektocht naar jezelf! Ik heb mijzelf leren kennen. Ik ben teruggegaan naar het kind in mij, naar de oude Kim, de Kim wie ik nu ben en de Kim die ik wil worden.

Deze Kim, ik, ik hou van mijzelf, van mijn gezin, mijn familie, vrienden, lekker eten, reizen, ontdekken, nieuwe dingen leren, spirituele dingen/onderwerpen, inspirerende verhalen en mensen, natuur en van andere mensen helpen en inspireren.

En dit alles gun ik jou ook maar dan help ik je om dit sneller voor elkaar te krijgen zonder de struggles die niet nodig zijn. Je hebt al genoeg struggles in het leven dus waarom onnodig door deze struggles heen gaan als ik je daarbij kan helpen?

Ik ben overtuigd!

Schrijf je nu in

Programma’s

Programma Grow kim emmerik

Grow

Inchecken bij jezelf en een nieuwe balans creëren.

 • 3 sessies 1:1 coaching online (Zoom)
 • Op maat gemaakte opdrachten/oefeningen
 • Je kan mij altijd mailen
€235,-

 

Programma Evolve kim emmerik

Evolve

Het ontdekken en bouwen van een nieuwe liefdevolle balans voor jou. Met zelfliefde en zelfverzekerdheid neem jij de regie over jouw leven en stress. Waardoor je meer rust en vertrouwen in jouw dagelijks leven ervaart.

 • 5 sessies 1:1 coaching online (Zoom)
 • Op maat gemaakte opdrachten/oefeningen
 • Intake
 • Je kan mij altijd mailen
€497,-

 

Programma Transform kim emmerik

Transform

Hierin ga je een stap verder dan Evolve! Ontdek wie je bent, wat je wilt, wat je niet wilt en wat jouw doelen en dromen zijn. Leef jouw leven!

 • 10 sessies 1:1 coaching online (Zoom)
 • Op maat gemaakte opdrachten/oefeningen
 • Intake
 • Je kan mij altijd mailen
€849,-