Hoe mooi zou het zijn als;

 • Je kan ervaren wat zelfontwikkeling betekend
 • Wat het voor jou kan betekenen?
 • Om te leren hoe je grip op stress kunt krijgen?
 • Je ademhaling binnen 1 minuut te reguleren?

Daarom geef ik donderdag 25 januari om 20.00uur een gratis masterclass!

Maar niet zomaar een masterclass, ik ga jou en andere vrouwen kritische vragen stellen waar je over na mag gaan denken. Vervolgens mag je de antwoorden op gaan schrijven, voor het geval je misschien denkt dat je dit in de groep mag gaan zeggen, “Nee, het is puur voor jezelf!”.  Zorg ervoor dat je pen en papier klaar hebt liggen ☺️

Tijdens de masterclass leer je;

 • Waar te beginnen wanneer je aan jezelf wilt werken
 • Waar jij gelukkig van wordt
 • Wat jij wel en wat je niet wilt
 • Wat de meest gemaakte fouten zijn bij zelfontwikkeling
 • Rust in je lichaam en hoofd kan creëren
 • Hoe je binnen 1 minuut je ademhaling kan reguleren
 • En nog veel meer…

Dit alles met de kracht die jij in jezelf gaat ontdekken, want de kracht zit al in je. Het is aan jou om dit te gaan gebruiken.

⚡️Ga het ervaren en schrijf je in voor de masterclass Recharge⚡️

Ook kun je tijdens de masterclass in de chat functie vragen stellen. Mocht je op voorhand al vragen hebben schrijf deze dan op zodat je ze tijdens de Q&A kunt stellen. Dit zal aan het einde zijn van de masterclass.

Mocht je donderdag avond niet kunnen, geen probleem je kunt de masterclass terugkijken tot zondag 28 januari 22.00uur. Hierna is deze masterclass niet meer zichtbaar.

Binnenkort gaan de deuren van Recharge weer open en ik wil heel graag jou laten ervaren wat Recharge voor jou kan betekenen⚡️

Dankzij Recharge kreeg ik eindelijk rust. Rust in mijn hoofd en lichaam. Puur omdat ik overzicht kreeg en omdat ik nu weet hoe ik meteen rust kan creëren door oefeningen. Door de opdrachten kreeg ik inzicht in dingen die ik leuk vind maar ook om het te durven toepassen. Zo blij nu!

LeaEindelijk kreeg ik rust

Recharge heeft mijn ogen geopend. Alles was heel duidelijk en goed toe te passen. Sommige vragen raakte mij enorm waardoor ik toch jou een berichtje sturen om dit te delen. Je reageerde snel en door het fijne contact dat ik met je had heb ik uiteindelijk zelfs besloten om na Recharge met jou door te pakken. Nu werk ik met je samen en het helpt mij zoveel. Nog steeds heel erg dankaar.

KristaDit gun ik iedereen

Zo blij met dit programma! Ik ben meer in mijzelf gaan geloven. Eindelijk een keuze durven maken waar ik lang over twijfelde. Makkelijk te volgen en fijn dat het in je eigen tempo kan.

SharonWauw een programma die past in mijn drukke leven

Duidelijk uitgelegd en door de filmpjes kreeg je meer verdieping en ook Kim haar persoonlijke verhaal en reis vond ik prettig. Ze weet waar ze het over heeft. Ik had deze cursus meteen willen hebben toen ik in mijn burn-out belandde. Dat had mij een hoop tijd en ellende gescheeld.

CharlotteZe weet waar ze het over heeft

Perfecte timing! Ik zat zo hoog in mijn stress-level wat gepaard gaat met paniekaanvallen en onrust. Altijd maar “aan” staan. Recharge is echt een eye-opener. Er is veel werk aan de winkel maar door Recharge weet ik waar ik moet beginnen.

LeontineRecharge is echt een ene-opener

Ik heb het zojuist afgerond maar wat een hoop AHA momentjes. Zo dankbaar voor deze training.

IrisEen hoop AHA momentjes

Echt elk hoofdstuk heeft zoveel waarde en het geeft je zoveel inzichten. De meest eerlijke spiegel die ik ooit heb gehad.

DaisyDe meest eerlijke spiegel

Ik kwam erachter dat ik nergens een passie voor heb en dat is de reden waarom ik dit gekocht heb. Extra bonus voor mij is dat ik handvaten heb gekregen hoe ik overzicht kan creëren en eindelijk mijn gepieker aan kan pakken. Thanks Kim hiervoor!!

ChellyEindelijk kan ik mijn piekeren aanpakken!

Gewoon echt geweldig

MaddyGeweldig

Mijn missie

Het is mijn missie om vrouwen aan het roer te zetten van hun eigen leven. De liefde die ze in zich hebben ook aan zichzelf te geven. Dat ze weten wat hun dromen zijn en dat ze hun dromen ook na kunnen jagen. Keuzes voor zichzelf durven te maken en dit ook zelfverzekerd kunnen doen. Dat ze aan het roer staan van hun eigen mooie leven. Maar vooral dat ze gelukkig zijn!

Ga het ervaren met de gratis masterclass Recharge!
She was trying to walk away
and hold on at the same time
that’s the mind at war
with the heart
Programma kim emmerik