Mama Me-time

Dé mini course om jezelf te ontdekken! Hoe fijn zou het zijn dat je voor jezelf kan kiezen zonder schuldgevoelens? Jij bent het waard om voor jezelf te kiezen!

Mama Me-time

Dé mini course om jezelf te ontdekken!
Hoe fijn zou het zijn dat je voor jezelf kan kiezen zonder schuldgevoelens? Jij bent het waard om voor jezelf te kiezen!

Dat wil ik!

Lieve jij,

Ik begrijp en herken de frustratie, de pijn, de wanhoop, de vermoeidheid. Je staat continu aan, paraat voor je kind(eren)gezinfamilievriendenwerk maar jezelf ben je compleet voorbij gelopen.

Ik herken de extreme vermoeidheid die erbij komt kijken. Alle ballen in de lucht houden is gewoon weg niet mogelijk maar je voelt de drang/druk om dit wel continue te doen. Wanneer je dit niet doet voelt het als falen, niet een goede moeder zijn. 

Maar ik zal je vertellen, dit staat er helemaal los van! Alle ballen in de lucht houden is onmogelijk en super vermoeiend. Hou de focus op de ballen die op dit moment belangrijk zijn en wissel lekker af.

Waar wordt jij gelukkig van? Waar wordt jij blij van? Wat wil jij wel en wat wil je niet? 

Zie je het voor je, die gelukkige energieke moeder die volop van haar leven geniet? Ik wel 🙂

Ik weet dat je dit heel graag wilt en dat je gewoon niet weet waar je moet beginnen. Hoe je dit aan kunt pakken en het vervolgens vol kunt houden. Je ziet de tijd en mogelijkheid niet maar weet dat je dit niet allemaal alleen hoeft te doen. Ik weet hoe jij je voelt en daardoor weet ik ook hoe mooi het kan zijn!

Ik wil je laten weten dat jij echt gelukkig, energiek en volop kunt genieten van moeder zijn en JEZELF zijn. 

Je hoeft niet te kiezen het is puur in je eigen kracht staan, neem de regie over je eigen leven! 

Liefs, Kim🌙

Kim-Emmerik-portret

Laat stress niet de regie overnemen maar houdt de regie in eigen handen!

 

Samen gaan wij ervoor zorgen dat je weer balans krijgt, waarbij je leert omgaan met stress en je weer aan jezelf gaat denken.
Waardoor je weer de regie bewust in eigen handen neemt en daardoor die energieke mama weer kan zijn die de juiste balans heeft.
Niet meer continue het opgejaagd gevoel hebben, tijd te kort komen, negatieve mindset, lichamelijke ongemakken en moe zijn.

Zet de stap om aan jezelf te werken, er is niemand anders die voor jou die stap kan zetten alleen jij.
Wil je weten of ik je hierbij kan helpen? Plan dan hier een GRATIS match gesprek!

Aanbod

Stress

Contact

Als jij de eerste stap zet,
werken wij samen aan dit traject.